Krokodili Al

Writer at Krokodili
Tirana, Albania
Skills:
PHP, Visual Basic, JavaScript, Python, Java
Education:
Universiteti Politeknik i Tiranës
Profile
Experience
Projects
Publications
Education
Achievements
Join HackerEarth and view Krokodili Al's full profile. It's absolutely free!
HackerEarth is the network of top developers across the world, enabling them to connect to start-ups, tech companies, organizations and discover the best developer jobs.
Language Activity
Technical Skills
PHP, Visual Basic, JavaScript, Python, Java, C++
Work Experience
Writer
Krokodili, Tirana, Albania
Sep 2020 - Present (9 months)
Projects
Krokodili Horoskopi
Sep 2020 - Present (9 months)
Peridot fut fuqinë pozitive horoskopi për Demin dhe do t'ju çojë të jeni më të guximshëm dhe t'i besoni instikteve tuaja. Carnelian gjithashtu ju jep energji për të ecur përpara kur të jeni kapur në një situatë ngjitëse. Dhe piriti, një gur tjetër i mrekullueshëm për Demin, thuhet se dhuron një bollëk bekimesh në favor të mundit dhe këmbënguljes tuaj.

Kub Pirit, 14 dollarësnore me botën horoskopi e kafshëve, ata respektojnë dhe admirojnë mënyrën se si kafshët mbështeten në instiktet e tyre dhe jetojnë vetëm në moment.

Udhëtimet. Rrafshi i hapur, detet e largëta, horizonti i largët… këto gjëra e bëjnë Saggies të qeshë, sepse ata DUAN të dalin atje dhe të enden përreth duke zbuluar vende të reja, kultura dhe njerëz. horoskopi Peisazhet e reja i stimulojnë ata, ata janë aventurier i madh i zodiakut.

Sportive Të aftë fizikisht, konkurrues dhe me natyrë, shumica e Saggies janë ndërtuar për të luajtur sporte. Ata lulëzojnë në sfidën e fitores (ajo varg i shenjave të zjarrit) dhe ata kënaqen me ndërtimin e ekipit (personaliteti i tyre i hapur dhe miqësor i bën ata një goditje me shumicën e lojtarëve të tjerë).


piriti

Kristalet më të mira për Binjakët horoskopi
Jade heq negativitetin dhe e zëvendëson atë me paqe dhe rikthen ekuilibrin në trupin tuaj fizik, emocional dhe intelektual të dashur Binjakët. Kuarci i prishur është unik në aftësinë e tij për t'ju lidhur me gjendjen tuaj më të lartë shpirtërore, ndërsa karneliani promovon gëzimin dhe fuqinë personale. Së bashku, këto kristale punojnë së bashku për të pasuruar jetën tuaj me njohuri horoskopi të reja dhe mençuri të përjetshme.
Publications
Horoskopi Shqip
Krokodili
17 Sep, 2020
Këshilla e nxehtë për seksin e nxehtë për Shigjetarin është Binjakët, këto dy janë shenja të kundërta dhe së bashku, formojnë një aleancë partnerësh në krim pasi që të dy guxojnë tjetrin në arratisje gjithnjë e më shumë që shtyjnë kufijtë. ALLshtë GJITHA kërkim emocionesh dhe argëtues me Gemmy dhe Saggie - dhe dhoma e gjumit mund të bëhet shumë e egër!

Shigjetari ne e duam shoqërinë tuaj, ju jeni një e qeshur në një minutë, përveç kur na tregoni të vërtetat rit, i ngarkuar nga dielli, mund të mbështesë evolucionin e shpirtit tuaj ndërsa plakeni dhe jeni më të mençur çdo ditë. Çdo projekt që merrni përsipër mund të mbështetet me carnelian, i cili forcon fuqinë tuaj personale dhe stimulon mendimin tuaj krijues.

Topi i gurëve të çmuar Tiger's Eye, 23 dollarë

Lexoni Tani: Çfarë ka në Paketën Shpirtërore të Spencer Pratt?

Kristalet më të mira për Virgjëreshën
Karakteristikat negative për Virgjëreshën? Ju prireni të jeni më pak të prirur për të hapur zemrëe shtëpisë. Ju lutemi të përmbaheni ... nëse nuk e kërkojmë atë!
Education
Universiteti Politeknik i Tiranës
Bachelor of Applied Science (BASc)
2010 - 2013
#nofiltër, si ASNJRISHT ASNJ. Ata do të thonë atë që të tjerët mendojnë me të vërtetë, por kurrë nuk do të guxojnë të shqiptojnë me zë të lartë. Nëse doni një mendim të sinqertë, atëherë pyesni një Shigjetar… POR më mirë të jeni i sigurt se doni të vërtetën e plotë, të pa lustruar sepse kjo është ajo që do të merrni (motra ime është Saggie, dhe unë mbaj shumë plagë…)

Aventurier (lexo: rebel)

Nga njëra anë, atyre u pëlqen të fusin erën në lesh, një horizont të ri në hartën e tyre, dhe gjithçka është argëtim i mirë. Nga ana tjetër, nëse jeni duke punuar me ta / duke jetuar me ta / duke u përpjekur të bëni plane të forta me ta ... kjo nevojë për liri me çdo
Percentage: 77.0%
Achievements
Horoskopi me i mire
Astrologjia
Dec, 2020
Writer - Krokodili
Krokodili Horoskopi
të gjithë faktorët e një situate, e cila pengon procesin tuaj të vendimmarrjes. Për t'iu kundërvënë kësaj dobësie, lidheni me lapis lazuli për vendimmarrje të sigurt. Për më tepër, citrina mund të nxisë optimizmin tuaj dhe të ekuilibrojë energjitë tuaja yin dhe yang. Kjo do t'ju ndihmojë të ndiheni i planetëve, numrave dhe yjeve në kohën kur keni lindur ju bën unik. Zbuloni aspekte të tilla përmes raportit falas të Profilit Astro.

Tiparet negative të Shigjetarit
I paduruar
Shigjetarët kurrë nuk duan të ngadalësojnë gjërat. Ata janë të shqetësuar dhe të paduruar. Kur gjërat nuk po lëvizin sipas tyre, ata përfundojnë të zhgënjyer dhe ters.
të sigurt në zgjedhjet që bëni. Për edhe më shumë siguri në vendimmarrjen tuaj, labradoriti mund të ndihmojë në pastrimin dhe mbrojtjen e të gjithë aurosë tuaj.

Lapis Lazuli Tumbled Rock, 6 dollarë

Kristalet më të mira për Akrepin
Writer@Krokodili
Krokodili Horoskopi
Notifications
View All Notifications

?